KRAL A.Ş. yarım asırlık bir geçmişe sahip olup onursal başkanımız ve kurucumuz Sayın SAİT KÖKSAL’ ın kendi elleriyle kurduğu işletmede Gıda Sektöründe Şerbetlenmeye hazır tatlılar konusunda her zaman yeniliklerin öncüsü olmuştur.

KRAL, Ankara’da 1967 yılında ilk üretimine 30 m2 alanda yufka ve kadayıf imalatı ile başlamıştır. Şu anda ise on bin metrekare açık, yedi bin metrekare kapalı alan üzerinde kurulu tesisleriyle, KEMALPAŞA, ŞEKERPARE, GÜLLAÇ, ŞAMBABA, ERİŞTE, MANTI, TARHANA ve KURABİYE başta olmak üzere gıda sektöründe modern teknoloji, kalite, ve hijyeni ön planda tutarak geleneksel Türk Mutfağının eşsiz tatlarını hızlı servis ağıyla siz değerli müşterilerimize ulaştırıp en iyi hizmeti vermeye devam etmektedir.

Önce insan ve kaliteye önem veren Kral, sosyal sorumluluk projelerine önem vererek GLUTENSİZ GÜLLAÇ üretimine de başlamış olup, Çölyak hastalarının da bu lezzete ulaşabilmesini sağlamıştır. Mükemmelliği hedefleyen KRAL, pazarın lider markaları arasında eğitimli personeliyle, tüketici memnuniyetinde en iyiye ulaşma konusunda gayretlerini sürdürerek TSE, ISO 9001:2000 ve ISO 22000 sertifikaları ile belgelendirilmiştir. KRAL ‘’Tatlı bir buluşma’’ sloganıyla çıktığı bu yolda Türk mutfağının geleneksel eşsiz tatlarını ülkemizde de kalmayıp dünyanın farklı ülkelerini tatlandırmaya devam etmiş, ve ülke ekonomimize büyük katkılar sağlamıştır.

TATLI BİR BULUŞMA DİLEĞİYLE….

Saygılarımızla,